Mechanical Engineer

By
Edwin van Mensvoort
– Updated
May 3, 2021

Wij zijn KRANENDONK Smart robotics te Tiel en op zoek naar een Mechanical Engineer. Onze klanten bouwen vliegdekschepen, bruggen en voetbalstadions. Wij ontwikkelen en leveren robotsystemen die deze superconstructies in elkaar lassen. We ontwikkelen ons in rap tempo tot Technology Leader in deze high-tech markt. Het is een jong, dynamisch bedrijf dat een hele sterke groei doormaakt.

Door het implementeren van intelligente robot technologie stelt KRANENDONK zijn klanten in staat om efficiënter en effectiever te produceren. De productiesystemen die KRANENDONK levert zijn klantspecifieke oplossingen, die slim zijn geïntegreerd in de bestaande materiaal- en datastromen. 

Het werkveld waarin KRANENDONK opereert is niet gekoppeld aan een product of industrie, maar aan een productieprincipe. Traditioneel worden robots ingezet voor repeterende productie, maar KRANENDONK's competentie ligt in het tegenovergestelde: het automatiseren van niet-repeterende productie door slimme toepassing van robottechniek. Dit opent een wereld aan mogelijkheden voor productiebedrijven. 

KRANENDONK is een Nederlands bedrijf met ondersteunende kantoren in Denemarken, Singapore, USA, China en Japan. Vanwege groei zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s.

Artemis Micro Welding Gantry

Functie Mechanical Engineer

We zoeken een kandidaat voor de functie van Mechanical Engineer. In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig construeren en uitdetailleren van geautomatiseerde productiesystemen. Vanaf offertetekening tot en met de detailtekeningen.

Dit houdt onder andere in; het verzamelen van de informatie, statische en dynamische analyses maken, selecteren van de leveranciers, beoordelen speciale wensen van de klant op technische realisatie mogelijkheid,  uitdetailleren van de tekeningen met bijbehorende stuklijsten en het beheren van het technisch documentatie systeem.

Je kunt goed overweg met SolidWorks en bent gewend om in een multidisciplinair team te werken. Je weet creatieve ideeën om te zetten in praktisch toepasbare oplossingen. Tevens draai je mee in diverse ontwikkelingsprojecten.

Functie-eisen

  • Afgeronde HBO opleiding
  • Bij voorkeur ervaring met ontwerpprocessen
  • Ervaring met SolidWorks
  • Goede beheersing van de Engelse taal

Als HBO schoolverlater ontvangen wij ook graag je gegevens.

Hoe gaan we verder? Dit is wat wij je bieden: 

  • Een baan in de top van de automatisering
  • Werken vanuit een modern compleet nieuw kantoorpand
  • Een klantenkring van 's werelds grootste fabrikanten
  • Samenwerken met collega's uit veel technische vakgebieden
  • Continue innovatie en groei, voor jou persoonlijk en als bedrijf
  • En natuurlijk een goed salaris

Klinkt dit goed? Kijk dan eens op https://www.kranendonk.com/nl/working-with-robots en bekijk de video van je nieuwe collega Djarno.

Reageren op de vacature van Mechanical Engineer?


Wij bieden je een interessante en veelzijdige functie als Mechanical Engineer in een modern, snelgroeiend hi-tech onderneming.

Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met John Takkebos (Interim HR Manager) 0622701123.

Graag ontvangen wij je sollicitatie (CV/motivatie/salarisindicatie) per mail t.a.v. Sanne van Snippenberg op s.van.snippenberg@kranendonk.com