EN
Wij zoeken jou!

Project Manager

Door toename van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar een Project Manager. Je maakt deel uit van onze afdeling Project Management en je werkt samen in multidisciplinaire teams. Je bent een leider, overziet je projecten en gebruikt je creativiteit om technische problemen om te zetten in uitvoerbare oplossingen.

Fully automated robotic pipe shop overview
Kranendonk Pand

Over Kranendonk

Wij zijn een systeemintegrator en leveren over de hele wereld hoogwaardige geautomatiseerde las- en snijoplossingen aan onze belangrijkste industrieën: scheepswerven, offshore en staalconstructie bedrijven. Door onze intelligente robotoplossingen voor las- en snijprocessen te implementeren, kunnen onze klanten op de meest efficiënte en effectieve manier in enkelstuks (non-repetitive) produceren!

Met vestigingen in Nederland (hoofdkantoor), Japan, Singapore, China, de Verenigde Staten en Denemarken ondersteunen wij onze klanten over de hele wereld.

Werken als Projectmanager bij KRANENDONK betekent werken in een dynamische, competitieve, internationale omgeving met hoogwaardige productieoplossingen en veeleisende klanten. Als Projectmanager maak je deel uit van een enthousiast Projectmanagement team met collega's over de hele wereld.

Het werkveld waarin KRANENDONK opereert is niet gebaseerd op een product van de industrie, maar aan een productieprincipe. Traditioneel worden robots ingezet voor repeterende productie, maar de competentie van KRANENDONK ligt in het ontwikkelen en automatiseren van niet-repeterende productie door slimme toepassing van robottechniek. Dit opent een wereld aan mogelijkheden voor onze klanten.

Artemis

Functie Project Manager

We zoeken een kandidaat voor de functie van Projectmanager. Als Projectmanager ben je verantwoordelijk voor het aansturen, coördineren en managen van de multidisciplinaire projecten.

Vanaf contractoverdracht van de afdeling sales tot en met een tijdig en goede oplevering van het project ben jij verantwoordelijk.

Je werkzaamheden zijn het bewaken van de kosten ten opzichte van de calculaties, kwaliteit en planning/resources van de projecten. Je communiceert en bewaakt intern in overleg met de teamleiders van de afdelingen de voortgang. Je werkt actief aan een continue verbetering van het projectmanagement proces.

Je onderhoudt actief contacten met de klant en manage de klantverwachtingen. Tijdens de installatie van de machines ben jij degene die heeft georganiseerd dat alle activiteiten op de site bij de klant gecontroleerd worden afgehandeld en ben je eindverantwoordelijk voor het opleveren van de machines bij de klant.

Na oplevering ben je uiteraard betrokken bij de eindevaluatie van het project met alle betrokkenen en draag je het project over aan customer support.

Complete steel profiling solutions including storage and logistics

Functie eisen

 • Minimaal afgeronde hbo-opleiding (Mechatronica, Elektrotechniek, WTB of aanverwant)
 • Meerdere jaren internationale projectmanagement ervaring met complexe capital goods projecten (1 - 10+ miljoen euro)
 • Een stevige gesprekspartner van niveau op het gebied van complexe projecten
 • Sterk probleemoplossend vermogen
 • Stressbestendig, kan goed onder druk en onverwachte omstandigheden functioneren
 • Goede beheersing van de Engelse taal
 • Bereid om internationaal te reizen
 • Zelfstandig en communicatief vaardig

Hoe gaan we verder? Dit is wat wij je bieden: 

 • Een uitdagende baan in de top van de industriële automatisering/robotisering
 • Werken vanuit een modern nieuw kantoorpand met prima faciliteiten
 • Continue innovatie en groei, voor jouw persoonlijk en als bedrijf
 • Samenwerken met leuke collega's uit veel technische vakgebieden
 • Korte lijnen, informele sfeer, dynamische omgeving
 • Leuke borrels en teamuitjes en voor de fanatiekelingen bijvoorbeeld wekelijkse bootcamp op het werk
 • En natuurlijk een goed salaris
Pexels Photo 6578428

Reageren op de vacature Project Manager

Wij bieden je een interessante en veelzijdige functie als Projectmanager in een modern, snelgroeiend Hi-Tech onderneming. Beschik jij over de bovengenoemde kwaliteiten voor de vacature van Projectmanager? Wij ontvangen graag een CV voorzien van een motivatie per mail naar:j.takkebos@kranendonk.com

Voor nadere informatie of vragen over de functie van Projectmanager kan je contact opnemen met John Takkebos HR Manager @ Kranendonk Smart Robotics 06-22701123.

Profile cutting line control system

Sollicitatie

DSC00176

John Takkebos (Interim HR Manager)

We are a young company with endless growth opportunities!