EN

Area Sales Manager

Werken als Area Sales Manager bij KRANENDONK betekent werken in een dynamische, competitieve, internationale omgeving met hoogwaardige productieoplossingen en veeleisende klanten. Als Area Sales Manager maak je deel uit van een enthousiast Sales & Marketing team met collega's over de hele wereld.

Kranendonk 2022 Area Sales Manager
KRANENDONK Smart robotics head office and production facility

Wie zijn wij?

Met vestigingen in Nederland (hoofdkantoor), Japan (2 kantoren), Singapore, China, de Verenigde Staten en Denemarken ondersteunen wij onze klanten over de hele wereld. Vanwege groei zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe collega’s.

Wil jij werken in een hightech onderneming en de naamsbekendheid van KRANENDONK Smart Robotics wereldwijd verder uitbouwen?

Panel welding line for shipbuilding

Ons specialisme

Wij zijn een systeemintegrator en leveren over de hele wereld hoogwaardige geautomatiseerde las- en snijoplossingen aan onze belangrijkste industrieën: scheepswerven, offshore en staalconstructie- bedrijven. Door onze intelligente robotoplossingen voor las- en snijprocessen te implementeren, kunnen onze klanten op de meest efficiënte en effectieve manier in enkelstuks (non-repetitive) productie produceren!

Met vestigingen in Nederland (hoofdkantoor), Japan, Singapore, China, de Verenigde Staten en Denemarken ondersteunen wij onze klanten over de hele wereld.

Wil jij werken in een hightech onderneming en de naamsbekendheid van KRANENDONK Smart Robotics wereldwijd verder uitbouwen?

2021 07 26 13 44 46

Functie Area Sales Manager

Voor deze functie zoeken wij een netwerker die “bruggen kan bouwen” en die zelfstandig ons netwerk van bestaande en potentiële klanten kan uitbreiden en intensiveren. Samen met je collega’s van sales & concept engineering streef je ernaar om de perfecte calculatie en offerte uit te werken. Door je uitgebreide sales ervaring weet je verschillende stakeholders als geen ander te overtuigen van onze meerwaarde. Op deze manier draag je bij aan de verdere groei en ambities van KRANENDONK in je eigen regio. Welke regio dit precies gaat worden, hangt af van de kennis en ervaring die je hebt opgebouwd. 

060916 Z 381A

Functie eisen

 • Een afgeronde hbo-opleiding in de richting werktuigbouwkunde, procestechniek, technisch commerciële bedrijfskunde of vergelijkbaar
 • Meer dan 3 jaar aantoonbare internationale ervaring en succes met adviserend verkopen (must)
 • Aantoonbare commerciële ervaring in een technisch industriële omgeving met kapitaalgoederen
 • De mogelijkheid om regelmatig (ca. 25%) internationaal te reizen en deel te nemen aan vakbeurzen
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheid in het Nederlands en Engels
 • Kennis van de staalindustrie, scheepsbouw, offshore en/of robots is een pré
Profile cutting with plasma or oxy-fuel

Hoe gaan we verder? Dit is wat wij je bieden:

 • Een uitdagende baan in de top van de industriële automatisering/robotisering
 • Werken vanuit een modern nieuw kantoorpand met prima faciliteiten
 • Continue innovatie en groei, voor jouw persoonlijk en als bedrijf
 • Samenwerken met leuke collega's uit veel technische vakgebieden
 • Korte lijnen, informele sfeer, dynamische omgeving
 • Leuke borrels en teamuitjes en voor de fanatiekelingen bijvoorbeeld wekelijkse bootcamp op het werk
 • En natuurlijk een goed salaris

Reageren op de vacature Area Sales Manager

Wij bieden je een interessante en veelzijdige functie als Area Sales Manager in een modern, snelgroeiend Hi-Tech onderneming. Beschik jij over de bovengenoemde kwaliteiten voor de vacature van Marketing Officer? Wij ontvangen graag een CV voorzien van een motivatie per mail naar:j.takkebos@kranendonk.com

Voor nadere informatie of vragen over de functie van Area Sales Manager kan je contact opnemen met John Takkebos HR Manager @ Kranendonk Smart Robotics 06-22701123.

Sign Up Register Join Applicant Enroll Enter Membership Concept

Solliciteer nu

DSC00176

John Takkebos (Interim HR Manager)

We are a young company with endless growth opportunities!